Danske herreure

Køb herreure fra danske mærker

Ure til mænd er de senere år blevet meget mere end blot et ur, hvor man kan aflæse tiden.

Herreure er blevet mandens svar på kvindens smykker, og derfor går rigtig mange mænd med ur i dag, for det er en af de måder, hvor man kan udtrykke stil og personlighed som mand.

Udvalget af armbåndsure er enormt – og derfor kan det også svært at vælge, hvad man skal købe.

Danske urmærker

Man kan vælge at købe et af de helt traditionelle mærker fra de store producenter.

Men man kan også vælge at købe et herreur fra et dansk urmærke.

Der er faktisk langt flere danske urmærker, end de fleste lige kender, og de fleste af mærkerne er nye, spændende brands, hvor designere og iværksættere er gået sammen om at vise de bedste evner inden for dansk design.

Når du køber et ur fra en af disse nye, danske urmærker, så er du også med til at sætte Danmark på verdenskortet inden for urdesign – og du er med til at støtte de designere og passionerede ur-elskere, der designer og fremstiller armbåndsurene.

Fem spændende urmærker fra Danmark

Der findes selvfølgelig de klassiske mærker som Georg Jensen og Skagen, men der findes også en række rigtig spændende, nye mærker.

 • Borgvardt Ure
  Borgvardt er et vestjysk mærke, der producerer unikke ure i få eksemplarer. Alle modeller laves i begrænset antal – max 100 – og det unikke produktionsnummer er indgraveret på bagsiden.
  Urene er inspireret af vestkystens rå natur og urværket er håndsamlet i Japan og kvalitetssikret i Danmark.
 • Vejrhøj – ure i træ
  Vejrhøj laver helt unikke ure – nemlig ure i træ.
  Designet står en tidligere Georg Jensen-designer for – nemlig Bo Bonfils, der sammen med Janus fra Vejrhøj har en forkærlighed for gamle både, kompasser, ror og det maritime univers helt generelt, hvilket urene er inspirerede af.
  Ikke to ure er ens pga. træets unikke strukturer, og de kommer med en lækker læderrem og ridsefast safirglas
 • Tycho Brahe Watches
  To østjyder har sammen med designeren Asbjørn Mejlvang designet et ur med tydeligt vintage-præg og inspireret af den verdenskendte, danske astronom.
  Urene er stilrene og lækre, med et let buet mineralglas der fuldender den himmelske oplevelse.
 • Larsen Watches
  Larsen har specialiseret sig i et gennemført, dansk produkt. Der indkøbes kvalitetsdele fra hele verden, og herefter både produceres, samles og kvalitetstestes uret i Danmark, inden det ryger videre ud til kunderne.
  Larsen Watches er allerede blevet et populært mærke i udlandet, og nu er danskerne også begyndt at få øjnene op for ‘made in Denmark’-mærket fra Svendborg.
 • Norlite
  To brødre fra Sjælland har tilsammen designet og lanceret urene fra Norlite.
  Designet er elegant, moderne og simpelt – men alligevel med et par finesser som fx den facetslebne urskive og urkasser, der er håndpolerede.
  Safirglas og en læderrem i høj kvalitet giver et ur, du kan bruge i mange år fremover – både til hverdag og fest.

Når du køber et herreur på authentic.dk støtter du danske urmærker, designere og iværksættere.